marți, 9 februarie 2010

Men of Honor

În ţara în care pseudointelectuali ca Badea şi Ciutacu sunt lideri de opinie, Diaconescu este lider de audienţă, Vanghelie este primar, Becali este europarlamentar, nu pare nimic greşit ca şi fratele Basescu sa fie naşul fetei lui Mondialu'.
Am impresia că uneori suntem absurzi şi avem aşteptari prea mari de la "liderii" noştri, de la cei care ne conduc, cu toate ca dacă mai arunc încă o dată ochii pe numele enumerate mai sus îmi dau seama că nu suntem absurzi deloc. Din păcate aşteptările, dacă le avem, sunt cu siguranţă prea mari, pt că de la astfel de oameni dacă ai vreo pretenţie, iar aici nu ma refer la cei care se duc la Becali zic crezul şi aşteaptă să curgă cu bani pe ei. Mă refer la cei care îl au ca primar pe Vanghelie şi pe vremea asta aşteaptă să iasă din epoca de gheaţă sau la cei care aşteaptă ca Ciutacu să nu mai explice strazile pline de zapadă prin :"e vina lui Băsescu", nu de alta dar alegerile s-au terminat de ceva timp, chiar şi la cei care l-au votat pe Băsescu pt. a nu "da ţara" pe mana mafiei din PSD şi s-au ales cu un frate naş de Mondial.
Problema cea mai mare totşi în opinia mea se trage tot de la noi, pentru că Vanghelie, Becali, Băsescu şi mulţi alţii au ajuns în poziţiile în care sunt după ce nişte oameni şi-au exprimat încrederea în ei prin vot, poate în unele cazuri ca să scape de celalalt candidat, iar mai grav în altele pt că e mai frumos, e mai de aceiaşi rasă sau ca sa nu mai intre la puşcărie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu