marți, 30 martie 2010

sometimes it hurts

In tara in care numarul somerilor este pe o panta invers proportionala cu numarul de SUV-uri ce se afiseaza prin oras, noi trebuie sa suportam zi de zi niste oameni fara pic de valoare, ca sa nu mai vorbesc despre morala.
Faptul ca acesti oameni exista nu ar reprezenta o problema, pentru ca oameni cu un iq mai scazut sau mai putin inteligenti sau oameni de joasa speta gasim peste tot. Problema apare atunci cand in acest popor latin, care se mandreste cu faptul ca a fost cotropit cu greu de romani, acest gen de oameni fac parte din conducere. Nu ma refer aici numai la politicieni pentru ca imi este greu sa cred k nu stiti sau nu ati auzit de un om de acest gen care este mai stiu eu ce sef prin vreo intreprindere de stat.
Nici asta nu ar reprezenta o mare problema daca perioada in care traim ar fi inaintea caderii cortinei de fier, iar mai precis inaintea ciuruirii la Targoviste a mult iubitului nostru conducator impreuna cu consoarta. Dar din pacate au cam trecut 20 si ceva de ani de atunci. Conform primului articol din Constitutie Romania este acum o republica, democrata in care drepturile si demnitatea cetatenilor sunt respectate. Ma intreb atunci cum de in fruntea tarii se afla aceleashi persoane??? Ce oare s-a schimbat???
Ce rost mai are sa vorbesc despre faptul ca valorile nu sunt apreciate, uneori nici macar dupa ce au murit. La guvern sau parlament trebuie sa ai anumite radacini sau multi bani ca sa ajungi, la TV trebuie sa te cheme Naomi sau sa fii blonda ca sa ajungi, iar intr-o intreprindere sau institutie de stat nu ai cum sa ajungi in varf pt k acolo e deja cineva de mai multi zeci de ani si inca respira. Acestea sunt valorile pe care le apreciem...
Aceste lucruri dor, si de aceea nu voi incheia intr-o nota optimista, pentru ca pur si simplu nu cred ca meritam...

Un comentariu:

  1. incearca un inceput mai optimist..si poate cu putina..incredere,vei reusi un final gen "happy end":))))cred ca in cazul asta nici povestile fratilor grimm nu vor rezista in fata concurentei;)

    RăspundețiȘtergere